The story of a dreamer.

Colours and promises.

So, walk away jela.

Okay let me make it crystal clear right now. Because I’ve been hurt after stalking you again. (ehtahlah dah aku nak terasa nak buat macam mana)

Feelings are feelings, guys. Dontcha get it?!

You have been dumped at first. So, why stayed? Why make an effort towards people who doesn’t deserve you? If somebody could hurt you damn pretty much and you are unconscious about that, you are wrong my dear. Honestly speaking. This is my advice for myself. I need it more than anyone else ok.

Frankly speaking, to overcome anything like this again, you need to be blind about this. I meant, do something cold like ignoring their presence, getting rid of their social websites, yeah you know anything that could make us remembering them. 

Damn.

Being burdened, loved in this dramatic damn way isn’t right bro. Aku tak suka sayang orang yang melebih-lebih manja. Yang tak suka apa yang aku suka. Yang halang aku daripada membuat sesuatu. Aku dibesarkan berdikari.

Aku dah penat sayang orang……..so, kalau you don’t like my style, you have no right to judge me anyway.

I am sick about this. 

Medic susah? #Episode1

Kalau tak susah, asal aku tak pernah nak dapat A? Atau B?

Ok nampak tak aku bukan genius -_-

Okay aku mengaku selama dah 9 kali duduk exam first year, aku dah 3 kali failed. 3 out of 9. Malu? Nak buat apa malu? Mula-mula aku failed tu, memang hampir half batch jugak failed. Malu buat apa. Bukan kau canang result kau satu maidam pun unless kau sendiri yang tak malu. Malu lah wey kalau satu batch tahu kan. Nak-nak kau bagitau kawan kau, kawan kau bagitau kawan dia, kawan dia bagitau pakwe dia. Ha bangang.

Duuh~

(takda budak junior ke yang nak tanya, Kak Kubi senang tak ambik medic?)

Sebab aku nak jawab:

Ikut kaula dik. Kalau kau tak pernah sentuh nota sehari asyik tengok movie je, alamatnye nyawa kau dalam ambang maut. Tbh, kalau kau tak buat short note time sem break, kau tempah kubur kau sendiri. Plus, kalau dalam lecture kau tak focus or duduk belakang, pun sama dapat E terus. 

Lagi. Aku teringin la any juniors yang aku kenal masuk Medic UniSZA. Bolehlah aku bantu apa yang patut. Seronok.

Risau.

Bukan apa. Second year merupakan tahun aku berjinak-jinak dengan sistem yang lebih susah. To be clear, aku dah dapat vision yang aku bakal stress menjelang exam nanti. More stressed. Exam 1st year pun aku menggigil sehari baca serupa Need For Speed punya racing. Gila!

To budak pandai: How to get rid ah? Tips please?

Aku tak minta sebijik huruf A. Aku minta PASS cukuplah for every exams. 

Lagi satu, aku tak suka study dengan keadaan orang bercakap. Aku tak boleh fokus. Aku distracted. 

K bye.

Film Review: Need For Speed (2014) »

matthewjaydoty:

My Rating: ★★

Just so much aweomeness in one movie!

MUSTANGS! (2013 Shelby GT500 and the 2015 Ford Mustang GT at the end of the movie. Oh how they purr!!)

CHP! (6 Actors, one of which piloting a CHP Helicopter, dozens of CHP patrol cars and a couple Ford Police Interceptor Utility…

Dah tengok. Watak antagonist handsome ! >__< 

I rate it 5 stars too!~

I know.

I can’t hate you even though you have done something bad to me that you didn’t realize.

We are friends. But just for temporary. I mean it.

Cause I can’t bear being hurt again.

I make mistakes. I do and I rarely admit it. I think for all the fightings that we had, it is because my high ego. I admit it I never want to lower it down. That’s because I hate to see them winning. Because they had it all. They just didn’t understand why. Because I never let them understood. I left them unexplained. Those explanation will pretty much sum up my real life. 

But I love pretending like this.

Smile.