The story of a dreamer.

Colours and promises.

Happy Eid Mubarak to all muslims :-)

i still can’t sleep though both of my head and eyes are gettin heavier. not sure how will I face tmrw..
anyway m gonna pray Solat sunat eid fitri with family so i need to sleep rn..!
em just now we headed to my granma’s place. cousins are all there. but it seems me that was a lil bit awkward hahah. coz we got dua pupu yg approximately at my age. segan.
hope tmrw will went well. my attire wont spoil me, nice food, nice greetings, i miss Sarah somehow. wish I’ve had her to complete the day. Im such not a strong girl..
so, till we meet tmrw folks! & not to forge, i will refuse any studies-and-marriage-relatable questions tmrw. i hate to get one huh sucks.

Rindu semua kawan-kawan aku…. Yang pernah bergelar best friend dulu, aku harap mereka pun teringatkan aku jugak….
Kau pernah rasa tak? Ke aku sorang je yang rasa benda nie..?
Korang berkawan dulu. Tapi sekarang dah bertegur dah. Tak gaduh pun. Yela kalau salah faham tu ada la tapi takde la ambil hati sangat pun. Cuma…korang dah tak contact langsung, diam membisu gitu…
Aku tak leh brain.
Kitorang tak gaduh apa pun.
Rindu itu ada, pasti, ingin. Aku tahu, salah seorang have to make a move first. Kalau tak, tak jadi apa la. 
Aku sebenarnya, selalu gagal dalam friendship :’( 
Benci…kalau nak tuding jari kat sesiapa, better not, cause I know I’m the one to blame la. Sometimes, if you haven’t do anything pun, you kena minta maaf juga. To make the relationship gets more better ;-)
Aku tak kisah lah siapa nak member ngan aku dah pasni…cause I know I ain’t good any more. I make people sad, always. 

Rindu semua kawan-kawan aku…. Yang pernah bergelar best friend dulu, aku harap mereka pun teringatkan aku jugak….

Kau pernah rasa tak? Ke aku sorang je yang rasa benda nie..?

Korang berkawan dulu. Tapi sekarang dah bertegur dah. Tak gaduh pun. Yela kalau salah faham tu ada la tapi takde la ambil hati sangat pun. Cuma…korang dah tak contact langsung, diam membisu gitu…

Aku tak leh brain.

Kitorang tak gaduh apa pun.

Rindu itu ada, pasti, ingin. Aku tahu, salah seorang have to make a move first. Kalau tak, tak jadi apa la. 

Aku sebenarnya, selalu gagal dalam friendship :’( 

Benci…kalau nak tuding jari kat sesiapa, better not, cause I know I’m the one to blame la. Sometimes, if you haven’t do anything pun, you kena minta maaf juga. To make the relationship gets more better ;-)

Aku tak kisah lah siapa nak member ngan aku dah pasni…cause I know I ain’t good any more. I make people sad, always. 

Dua iaitu 2

Aku rasa. Aku ada 2 personaliti yang berbeza. 

Aku ke atau ada jugak orang lain yang rasa ni? Yang mana ada ketika saat yang aku ada bad side & sometimes good side. 

Contoh:

#1 : kalau member kita buat something yang kita tak suka, then kita choose to be silent bout that, at the same time kita tengah benci perbuatan dia.

#2 : sebaliknya kalau kita choose to advise them immediately, iaitu kita cakap yang kita tak suka perangai dia tu, itu lah sebenarnya our good side. That’s great k

The problem is, aku tak pernah dan payah nak tegur orang. Bagi aku, takkan dia tak perasan kesalahan dia? Okay then I think I need to tell them the truth after this. No more hidden feelings. Aku terseksa. Ceh